Om MotionsFloorball

Motionsfloorball er et mixhold for kvinder og mænd, der har mulighed for og lyst til effektiv, sjov og ekstrem sund motion, hvor det at dyste og konkurrere er et vigtigt element - men dét at have det sjovt og få rørt sig i en uformel ramme er vigtigst.

Holdet træner en gang ugentligt tirsdag i PULS arena kl 12:00 – 13:30. Man møder lidt før og klæder om ved DYBET, gør banen klar inden let opvarmning og spil.
Det særlige for dette hold er træningstidspunkterne, så man skal have tid til at kunne komme dette tidspunkt f.eks. fordi man er seniorer eller grundet førtids- eller anden pension, skifteholds- eller flexarbejde, - eller man ikke længere er på arbejdsmarkedet uanset årsag.

MotionsFloorball er let at komme i gang med. og kan spilles af alle – uanset forudgående erfaring med floorball eller anden sport. Man møder op i almindeligt tøj velegnet for motion og sko beregnet til indendørsaktivitet (badmintonsko, håndboldsko osv.) – resten har klubben. Der er mulighed for omklædning overfor træningsbanen i DYBET i Hørning Idrætscenter.

MotionsFloorball er et forskningsbaseret idrætskoncept med dokumenteret sundhedseffekt, der er en del af motionskonceptet ’Bevæg dig for livet – Floorball’. Bl.a. har forskning fra Københavns Universitet, Center for Holdspil og Sundhed vist, at regelmæssig træning med MotionsFloorball kan forbedre bl.a. muskelmasse, kredsløbsfunktion og sænke blodtryk og reducere fedtprocent. Med udgangspunkt i denne forskning har Center for Holdspil og Sundhed og Floorball Danmark skabt konceptet MotionsFloorball, der allerede er blevet utroligt populært. Nederst denne side er link til denne forskning.


Motionsfloorball skal ikke ses, det skal prøves så kom og prøv – sjovere, mere intenst og hyggeligere end man skulle tro.

Træningen:

Træningstider:

Tirsdag kl. 12:00 - 13:30 i DYBET

Kontaktpersoner

Ilse Sejer Mikkelsen