Om MotionsFloorball

MotionsFloorball er for seniorer af begge køn, der har mulighed for og lyst til effektiv, sjov og ekstrem sund motion om formiddagen, hvor det at dyste og konkurrere er et vigtigt element, men det at have det sjovt og få rørt sig i en uformel ramme er vigtigst. Det særlige for dette hold er træningstidspunktet om formiddagen hvorfor man skal have tid til at komme på dette tidspunk f.eks grundet førtids- eller pension, skifteholds- eller flexarbejde eller man ikke længere er på arbejdsmarkedet uanset årsag.

MotionsFloorball er let at komme igang med og kan spilles af alle – uanset forudgående erfaring med floorball eller anden sport. Man møder op i almindeligt tøj velegnet for motion og sko beregnet til indendørsaktivitet (badmintonsko, håndboldsko osv.) – resten har klubben. Der er mulighed for omklædning overfor træningsbanen i DYBET i Hørning Idrætscenter.

MotionsFloorball er et forskningsbaseret idrætskoncept med dokumenteret sundhedseffekt, der er et koncept under Bevæg dig for livet – Floorball. Bl.a. har forskning fra Københavns Universitet, Center for Holdspil og Sundhed vist, at regelmæssig træning med MotionsFloorball kan forbedre bl.a. muskelmasse, kredsløbsfunktion og sænke blodtryk og reducere fedtprocent. Med udgangspunkt i denne forskning har Center for Holdspil og Sundhed og Floorball Danmark for et par år siden skabt MotionsFloorball, der allerede er blevet utroligt populært. Nederst denne side er link til denne forskning


Se mere om MotionsFloorball på

Denne video fra DGI: (https://www.youtube.com/watch?v=uB8ywy4NleI)

Beskrivelse fra Floorball Danmark: http://floorball.dk/motionsfloorball/

Beskrivelse fra DGI: https://www.dgi.dk/media/18794/motionsfloorball.pdf

https://videnskab.dk/krop-sundhed/motionsfloorball-beskytter-kroppen-mod-alderdommen

https://videnskab.dk/krop-sundhed/aeldre-kan-lege-sig-i-form-med-vanedannende-boldspil

https://nexs.ku.dk/arrangementer/2017/phd_jacob-vorup/

 

Træningen:

Træningstider:

Tirsdag kl. 12:00 - 13:30 (DYBET)

Kontaktpersoner

Ilse Sejer Mikkelsen