Om senior herre holdet

Herre holdet er det ældste hold i klubben og startede officielt 2001 i Højboskolens Gymnastiksal (havde tre år inden trænet på Bakkeskolen).

For at træne skal man være fyldt 16 år, men ellers er der ingen krav til fysisk form, erfaring osv. Klubben har det udstyr, der er nødvendigt for at komme i gang, og vi gør vores ypperligste for at nye hurtigt får føling med spillet og synes det er sjovt at spille floorball.

Selve træning starter tirsdag kl. 20:40 og torsdag kl. 20:30, hvor vi deler os op i hold og spiller en gang intens floorball. Der er normalt ingen opvarmning eller instruktion, men nye sættes ind i regler, spillestil og grundlæggende forhold - ellers er det med at komme i gang.

Hørning Floorball Klub har tilmeldt to hold i turneringer: 3. division samt hold i venskabsturneringen Øst Kyst Liga.

Dette er et ekstra tilbud for dem, der har lyst, men det er helt frivilligt om man vil være med. Nogle vil spille mange kampe og udgør "stammen" på holdet, nogle kan overse en eller flere gange, nogle vil måske bare komme og kigge på kampene og nogle bare træne som motionist: Alt er helt OK og uanset om man deltager i kampe eller ej træner alle herrespillere sammen tirsdag og torsdag.

For 3. division er informationer, kampprogrammet samt stillingen vist i særskilt billede, klik HER.

For Øst Kyst Liga herreholdet er kampprogrammet samt stillingen vist i særskilt vindue, klik HER.

Træningen

Træningstider:

Tirsdag kl. 20:40 - (Puls Arena)
Torsdag kl. 20:30 - (Puls Arena)

Koordinator:

Jesper Vestergaard

Trænere:

Henrik Jacobsen
Henning Sejer Jakobsen (spec. ifm. kampe)