Om senior dame holdet

Dame holdet startede i 2008 med træninger i DYBET, og har siden haft kolossal udvikling.

Da der er tale om et senior damehold skal man (helst) være over 16 år for at træne med (kan som for alle hold altid aftales med træneren). Der kommer til stadighed nye på holdet ligesom nogle har pauser f.eks. grundet barsel, rejse eller jobsituation, men vi forsøger at tage godt imod alle. Træningerne startes med 20 - 25 minutters opvarmning og indføring i spillet, hvorpå der laves to hold og der spilles kamp.

Træning foregår både tirsdag og torsdag i PULS Arena, tirsdag kl 19:15 og torsdag kl 19:00 (her skal stilles bander op).

Hørning damehold er igen i år tilmeldt med et hold i 1. division. Dette er et ekstra tilbud for dem, der har lyst, men det er helt frivilligt om man vil være med. Nogle vil spille mange kampe og udgør "stammen" på 1. divisionsholdet, nogle kan kun overse en eller flere gange og nogle vil måske bare gerne prøve en enkelt gang. Trænerne sætter hold ud fra interesserede. Men mange vil også gerne bare komme ti træning og kan ikke afse tid til kampe, hvilket er helt OK. Men alle træner sammen og selvom snakken nogle gange kan dreje sig om kampe er alle spillere lige vigtige.

For 1. division damer er kampprogrammet vist særskilt, se HER

Træningen:

Træningstider:

Tirsdag  kl. 19:15 - 20:40(Puls Arena)
Torsdag kl. 19:00 - 20:30 (Puls Arena)

Cheftræner:

Henrik Jacobsen

Trænere:

Lorenz Jabcke

Sine Johannesen

Ole Boulund Knudsen