Om senior dame holdet

Er du på udkig efter en holdsport, der er yderst fleksibel i forhold til at få hverdagen med mindre børn til at fungere, så kom op i Hørning Floorball Klub og prøv den sjove sport af. Du bestemmer selv om du har lyst at komme to gange om ugen eller to gange om måneden. Vi er dog sikre på, at det giver dig så god energi, at det bliver det første.

Træning foregår både tirsdag og torsdag i 10-4 Arena kl 19:00 til 20:30. Vi starter træningen med 30-35 minutters opvarmning og øvelser, hvorefter vi spiller kamp. 

Hørning damehold er tilmeldt et hold i 1. division Vest og Pokalturneringen. Derudover arrangeres træningskampe for mindre øvede.

Dette er et ekstra tilbud for dem, der har lyst, men det er helt frivilligt om man vil være med. Nogle vil spille mange kampe og udgør "stammen" på holdet, nogle kan overse en eller flere gange, nogle vil måske bare komme og kigge på kampene og nogle bare træne som motionist (ca. 1/3 vælger dette). Alt er helt OK og uanset om man deltager i kampe eller ej træner alle damespillere sammen tirsdag og torsdag.

Vi anser floorball som en særdeles effektiv, sjov og social motionssport, hvor dem der vil kan få et ekstra kick med kampe. Da det primært er en motionssport er træninger rettet mod motion og det at lære at spille sjov floorball (giver bedst motion), og vi spiller hele sæsonen kun afbrudt af de tider hvor hallen er lukket. Nogle gange betyder det, at vi spiller sammen damer og herrer, hvilket faktisk er både attraktivt, sjovt og en adspredelse.

For 1. division damer er kampprogrammet vist særskilt, se HER

Træningen:

Træningstider:

Tirsdag  kl. 19:00 - 20:30 (10-4 Arena)
Torsdag kl. 19:00 - 20:30 (10-4 Arena)

Cheftræner:

Henrik Jacobsen

Hjælpetræner:

Henning Sejer Jakobsen