Om Hverdagsfloorball

NYHED
Opstart august 2024

Hverdagsfloorball er et mixhold for kvinder og mænd, der har mulighed for og lyst til effektiv, sjov og ekstrem sund motion, hvor det at dyste og konkurrere er et vigtigt element - men dét at have det sjovt og få rørt sig i en uformel ramme er vigtigst.

Holdet træner en gang ugentligt torsdag eftermiddag i 10-4 Arene fra 15:00 – 16:15 (her startes træningen med at sætte bander op). Man møder lidt før og klæder om, gør banen klar inden let opvarmning og spil.


Det særlige for dette hold er træningstidspunkterne, så man skal have tid til at kunne komme dette tidspunkt f.eks. fordi man er seniorer, skifteholds- eller flexarbejde, på barsel eller andet ordning, har nattearbejde eller anden årsag til at aften træning ikke fungerer - eller man ikke længere er på arbejdsmarkedet uanset årsag.

Hverdagsfloorball er let at komme i gang med. og kan spilles af alle – uanset forudgående erfaring med floorball eller anden sport. Man møder op i almindeligt tøj velegnet for motion og sko beregnet til indendørsaktivitet (badmintonsko, håndboldsko osv.) – resten har klubben. Der er mulighed for omklædning i Parterren under 10-4 Arena ved Motionscentret i Hørning Idrætscenter.

Spillet foregår på opdelt bane – oftest 1/3 bane, hvorved det er muligt at lave tre baner. Derfor er det muligt at lave opdelte hold efter niveau, skifte osv.


Hverdagsfloorball skal ikke ses, det skal prøves så kom og prøv – sjovere, mere intenst og hyggeligere end man skulle tro.

Hverdagsfloorball er også et koncept under DGI: DGI Fodbold - stævner og resultater - find dit stævne

Træningen:

Træningstider:

Torsdag kl. 15:00 - 16:15 i 10-4 Arena

Kontaktpersoner

Henning Sejer Jakobsen