Om Puslinge

Holdet er for både drenge og piger på årgange 2015, 2016, 2017 og 2018, hvor det at lege floorball, det at hygge sig med mor og/eller far, med bedsteforældre osv. er i centrum. Vi vil sørge for at der er udfordringer til alle.

Legen er i centrum, men floorball er vores primære værktøj. Der er specielle stave for børnene således de faktisk kan spille og lege lidt floorball på en sjov måde. Det at lege med den lille runde plasticbold, det at lege med plasticstaven udvikler børnenes motorik, koordinationsevne og sociale kompetencer, men legen, det at have det sjovt og det at være aktiv med mor/far og bedsteforældre er i centrum.

Typisk er der 2 – 3 instruktører, men det forventes at mor eller/og far – eller også meget gerne bedsteforældre, deltager ved ”træningen”, hvor formålet er at alle har en sjov oplevelse sammen.

Træningen foregår i Puls Arena, Hørning Idrætscenter hver lørdag kl. 10.15 – 11.00. Der er mulighed for omklædning i centret, men ellers møder man bare op i tøj, der er velegnet til at bevæge sig i og bare tæer/strømper eller lette indesko. Klubben har nødvendigt udstyr.

Puslinge er forældre (bedsteforældre) - barn hold, hvor det at lege sammen og have det sjovt er nøgleordet.

Træningen:

Træningstider:

Lørdag kl. 10:15 - 11:00

Cheftræner:

Anders Rosager

Træner:

Anders Lovén