Floorball sæsonen 2019/2020

Sommerbrev

Kære alle i Hørning Floorball Klub

Vi vil ønske alle en rigtig god sommer og floorball pause, og glæder os til at se Jer igen i den nye sæson.

Sæsonen 2018/2019 var en spændende sæson hvor vi igen oplevede fremgang. Vi deltog for første gang med U11 Flex hold, og var både spændende og lærerigt, og vores senior herre deltog i Øst Kyst ligaen. Floorball for Sjov er etableret som fast del og vores Motionsfloorball hold bliver stille og roligt stærkere og stærkere.

2019/2020 sæsonen vil også blive spændende med flere nyheder. Hallen åbner igen uge 33 hvor vi starter, men du får mere besked når den tid kommer. Træningstiderne er stort set som i den forgangne sæson – Floorball for Sjov om onsdagen starter dog ½ time senere om onsdagen. Vi har hårdt forsøgt at få flere træningstider til vores børn og unge, men som alle andre klubber i Hørning mærker vi jo også at vi ikke har kapacitet nok og vi alle bliver skåret kraftigt i ønskede tider. Mange, specielt senior herrer, mærker jo også at vi kun har sene aftentimer – der er ikke andre tider til rådighed, men det er specielt for vores børn og unge vi mærker behov for mere træningstid.

I år er de største ændringer igen på børne- og ungdomsholdene, hvor vi udvider. Anders er forsat stærkt omkring børneholdet (U9) suppleret af Karina i år, ligesom Simone er blevet en stærk hjælpetræner. På ungdom udvider vi med U13 hold, så vi både har U11 og U13, hvor David og Patrick bliver cheftrænere suppleret af bl.a. Bodil og Kristian, der i år har fungeret på børneholdet. Samtidig er bestyrelsen ved at opbygge endnu et udvalg: Børne- og Ungdomsudvalg, hvor Stine er bestyrelsesansvarlige. Stine har fra start været med omkring børneholdet og har et stærkt hjerte her, og umiddelbart efter sommerferien vil vi få dette udvalg til at køre så alt omkring træninger og kampe bliver organiseret og planlagt. Håber alle, OGSÅ gerne forældre, synes dette er fedt og bakker op omkring udvalget – og vil være med til at give en hånd med (og faktisk ret sjovt).

Dameholdet har sidste år haft kolossal tilstrømning af nye spillere. Ole er cheftræner. stærk flankeret af Lorenz og Sine. Henning og Brian er ansvarlige for 1. divisionsholdet, der i år er blevet stærke: De ”dårligste” er rykket ned i 2. division og de bedste mødes tre gange. Så hårde kampe, men bliver sjovt. Samtidig har vi vores egen ”nye” træningskamp liga med 4 – 5 kampe for nye, dem der gerne vil prøve med divisionsholdet er hårdt osv., og her vil Sine og Lorenz være ansvarlige (første kamp allerede tæt på at være på plads).

Herreholdet spiller igen i år i Øst Kyst ligaen – vores egen etablerede liga for klubber i nærheden. Vi har grundspil i efteråret og slutspil i foråret, hvor de bedste mødes indbyrdes. Henning og Brian står for kampene.

For både dame og herre holdet er der ikke decideret kamptræning i træningstiderne! Træning er for ALLE uanset om man spiller i turnering, i puljen eller bare kommer for at hygge sig. Kamptræningen foregår til kamp, MEN som noget nyt vil vi have ekstra træninger fokuseret på kampe fredag aften (nyt initiativ i år som vi prøver – ikke hver fredag, men nogle gange efter behov. Håber alle synes dette er fedt).

Floorball for Sjov træner i år fra kl. 20:30, altså en halv time senere. Til gengæld er det tvivlsomt (men vi ved det ikke endnu) at der kommer nogen efter, så god mulighed for mere end en time.

Motionsfloorball træner stadig tirsdag formiddag kl. 12:00 – 14:00.

Sidste sæson mærkede vi kraftige udgiftstigninger som er forstærket i næste sæson, specielt udgifter til Floorball Forbundet er steget meget drastisk (alene det at være medlem er steget en faktor 12), men også udgifter til opbevaring af udstyr i hallen er steget drastisk. Derfor kommer der efter mere end 10 år uden stigning mindre kontingentstigninger for næste sæson som du kan læse på hjemmesiden.

Med dette vil vi fra bestyrelsen ønske Jer alle en RIGTIG afslappende og hygge lig sommerferie og vi glæder os meget til at se Jer i den nye sæson.